Burritoschotel met nacho’s
Burritoschotel met nacho's
Deze heerlijke burritoschotel eet ik graag in het weekend. Lekker, verantwoord en zo klaar.
Porties: 4
calorieën: 615kcal
Equipment
- ovenschaal
Ingrediënten
- 350 gram mager rundergehakt
- 3 paprika's
- 1 ui
- 200 gram kidneybeans
- 8 kleine wraps
- 2 handjes nacho chips
- 75 gram geraspte belegen 30+ kaas
- 1 theelepel chilivlokken
- 2 theelepel paprikapoeder
- 2 theelepel kerrie
- zout, peper naar smaak
Instructies
- Vet een ovenschaal in met een beetje olie.
- Snij de paprika's in blokjes en snipper de ui
- Bak het gehakt rul in eigen vet.
- Voeg de ui, paprika, bonen en specerijen bij het gehakt en bak dit ongeveer 2 min. mee.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Vul de wraps met het gehaktmengsel en leg ze in de ovenschaal.
- Bestrooi de wraps met de gerapste kaas en verkruimel de nacho's erover.
- Zet de schaal 5 min. in de oven onder de grill totdat de kaas is gesmolten.
Notities
Tips:
- Voeg een blikje tomatenblokjes bij het gehaktmengsel. Dit is erg lekker!