[E-book] Wat mag je eten als je wilt afvallen – 10 TIPS

Als ik iemand voor het eerst ontmoet in mijn praktijk, krijg ik vaak de vraag wat nu verstandig is om te eten.

Het is niet zo raar dat je door de bomen het bos niet meer ziet als het om afvallen gaat. De afgelopen jaren zijn er zoveel hypes geweest waarmee mensen tijdelijk afvielen. Ik kan me goed voorstellen dat je zo langzamerhand echt niet meer weet wat je kan eten.

Zelf doe ik niet aan hypes. Ik ben ervan overtuigd dat het belangrijk is om zelf een eetpatroon vol te kunnen houden. Zodat het past bij jouw smaak en levensstijl.
Zo’n basis eetpatroon is heel belangrijk als je blijvend slank wil worden zonder dieet. Je kan er altijd op terugvallen. En het zorgt ervoor dat je niet heel de dag met eten in je hoofd bezig bent. Het maakt je vrij om de keuzes te maken waar jij je goed bij voelt.

10 tips voor jouw basis eetpatroon

Met deze 10 tips help ik je graag om jouw eigen basis eetpatroon te ontwikkelen.

Als je je hieronder aanmeldt ontvang je GRATIS de tips direct in je inbox.