Online video training eetbuien en emotie eten

Als ik aan cliënten vraag of ze last hebben van eetbuien, dan krijg ik vaak onderstaande antwoorden:

 • Ik heb geen eetbuien. Ik eet en snoep de hele dag
 • Ik hou het overdag goed vol, maar ‘s avonds lukt het me niet
 • Ik hou me best netjes aan mijn eetplan, maar zodra de kinderen op bed liggen, loop ik naar de snoeplade.
 • Als ik ‘s avonds ga Netflixen krijg ik altijd zin om te snaaien. Ik ben dan de hele avond in gevecht met mezelf.

Op dit moment spreek ik heel veel dames die last hebben van eetdrang. Door de huidige corona crisis lijkt het wel of we er meer last van hebben dan anders.

Herken jij dit ook?

Wat maakt nu dat snaaidrang toeneemt als ons leven anders loopt?

Dat komt, omdat eetdrang of emotie eten niets met eten te maken heeft.

Eetdrang ontstaat vaak als je onrust of onvrede in jezelf voelt. Door op zo’n moment te gaan eten, onderdruk je dat ‘nare gevoel’ even. Maar het lost niets op. Zodra je gegeten hebt, komt datzelfde ‘nare gevoel’ weer terug en is het vaak alleen maar groter geworden. Omdat je ook nog eens baalt dat je hebt gesnaaid.

Eten is in zo’n situatie alleen maar de bliksemafleider van wat er echt speelt.

We leven op dit moment in een onzekere tijd. Het corona virus en de gevolgen ervan levert voor veel mensen spanning op. Deze spanning is waarschijnlijk de oorzaak dat je extra eetdrang voelt.

Omdat de oorzaak van eetdrang niet in eten zit, heeft de oplossing ervan heeft dus ook niets met eten te maken.

Wat helpt dan wel?

Om eetbuien & emotie eten de baas te worden, heb je inzicht nodig in wat er in je hoofd gebeurt. Wat maakt toch dat je doet wat je doet als je eetdrang krijgt? En wat kan je anders doen om deze cirkel te doorbreken?

Wil jij dit leren?

Online video training

Om jou meer inzicht te geven in wat er in jouw brein gebeurt bij eetdrang of emotie eten. En om jou te helpen om hier meer grip op te krijgen. Heb ik een online video training voor je gemaakt.

In deze online video training duiken we dieper in ons brein. Je leert:

 • Wat precies een eetbui is;
 • Hoe eetdrang ontstaat;
 • Hoe je kan herkennen dat er een eetbui aankomt;
 • Wat je zelf kan doen om een eetbui te voorkomen;
 • Hoe je jezelf kan herpakken als je er toch middenin zit;
 • Wat het verschil is tussen eetdrang en emotie eten;
 • Hoe je emotie eten kan verminderen.

Dus….

 • Heb jij regelmatig last hebt van eetdrang?
 • Of weet je van jezelf dat je het ook nog niet zo gemakkelijk vindt om emoties er te laten zijn?
 • En heb jij de neiging om deze gevoelens te onderdrukken met eten?

Dan is mijn online video training eetbuien & emotie eten echt iets voor jou!

Hoe werkt deze online video training?

Je ontvangt 3 dagen lang een e-mail met een video training van me. Bij de eerste e-mail ontvang je ook direct een werkboek waarmee je zelf aan de slag kan gaan.

In de 3 video’s neem ik je mee in alles wat er in ons brein gebeurt bij eetbuien en emotie eten.

 • In de video’s deel ik veel inzichten & informatie met je.
 • Ook maak je kennis met een aantal coachoefeningen.
 • En je wordt in jouw werkboek uitgedaagd om zelf aan de slag te gaan met een aantal simpele opdrachten, zodat je inzicht krijgt in jouw eigen specifieke valkuilen. En hier meteen zelf mee aan de slag kan gaan.

Wil jij eetdrang of emotie eten nu echt eens de baas worden? En hier op een rustig moment mee aan de slag gaan als het jou uitkomt?

Je kunt deze video training nu tijdelijk aanschaffen van € 55,00 voor slechts €35,00.

Je  ontvangt de video’s en het werkboek dan direct in jouw mailbox.

Reviews

Ik vond de ongedwongen, niet belerende toonzetting erg prettig en ook dat de nadruk niet lag op een dieet, maar op gedrag.
De tips die je noemde waarvan met name de “schakelmomenten”, voor je zelf nagaan hoe je je voelt en waar je werkelijk behoefte aan hebt ( een lastige maar zeer goeie) “wil ik dit nu echt”??”
Ik ben 64 en al een een jaar of 45 bezig met mijn eeuwige strijd tegen de kilo’s …
Zeer zeker een emotie-eter en wijndrinker …
Deze paar video’s hebben mij in zeer korte tijd toch zeker handvatten gegeven , die ik nog niet eerder toegepast heb als volleerd “dieetdeskundige 😉 “

Carry

Ik vond je training zeer inspirerend! Je hebt me aan het denken gezet, het voelen en begrenzen.
Nieuwe inzichten gekregen en ook oude inzichten weer in de picture.
-Zegeltjes plakken-, “wil ik dit nu echt?” en – 90 seconden duurt zo’n gevoel- . Handige handvatten en herkenbare onderwerpen.

Sophia

Karin heeft mij geleerd hoe om te gaan met eten in plaats van diëten. Ik heb nu zelf de regie en heb niet meer het gevoel dat ik mezelf alles moet ontzeggen. Het resultaat was er al snel en dat na jaren tobben en periodes van lijnen. Dankjewel Karin!

Ada

Karin, is een persoon die positief in het leven staat. Iemand die je met een positieve blik naar eten laat kijken. Door bewust te kijken naar jezelf waar je gedrag vandaan komt en je doel voor ogen te houden bereik je het resultaat wat je wil bereiken.

Laurence

14 mei ben ik voor de eerste keer geweest. In totaal maar een paar keer geweest. Ik heb nu zelf weer de regie over mijn eetgedrag. Super blij mee. Na 6 weken ben ik al 5 kilo afgevallen. Absoluut geen honger gevoel. Ook een paar keer uit eten geweest. Ik ga hier zeker mee door. Bedankt Karin.

Linda

Karin is een topcoach. Ruim een half jaar begeleid door haar en 10 kilo afgevallen. Ze stelt de juiste vragen en leert je op een gezonde manier naar je eetgewoontes te kijken. Zelf bepalen wat je eet, maar dan alleen het allerlekkerste eten. Ze heeft mij leren luisteren naar mijn lichaam en niet naar mijn hoofd dat atijd wel een reden( lees smoes) had om te eten. Mocht je twijfelen? Gewoon doen en nu beginnen!!

Gerda

Veelgestelde vragen

De training bestaat uit 3 e-mails met een video en een werkboek. In de video’s deel ik allerlei informatie en coachoefeningen met je. In het werkboek vind je een samenvatting van de informatie in de video’s en een aantal concrete simpele opdrachten waar je zelf mee aan de slag kan gaan.

Om de training te kunnen volgen, heb je een telefoon, tablet of laptop met beeld en geluid nodig. Daarnaast heb je e-mail nodig om de mails van de workshop te kunnen ontvangen.

De video’s in de training duren maximaal 15 minuten per keer. Voor het invullen van de opdrachten in het werkboek kan je net zoveel tijd nemen als je zelf wil. Het gaat er vooral om dat je de opgedane kennis uit de training zelf in praktijk gaat brengen. Dit kan je gewoon tijdens jouw dagelijks leven doen. Het gaat in eerste instantie vooral om bewustwording van jouw eigen gedrag. Dat kost niet veel extra tijd, maar is wel heel waardevol om mee verder te kunnen.

Ik ben ervan overtuigd dat gedragsverandering werkt om eetdrang en emotie eten te verminderen. Dat heb ik niet alleen zelf ervaren, maar dat zie ik ook bij mijn cliënten. In de video workshop deel ik informatie, inzichten en coachoefeningen met je. Maar je moet er uiteindelijk zelf mee aan de slag. Ik kan het niet voor je doen. Ik besef dat voor een aantal mensen de training alleen niet toereikend is en dat aanvullende coaching nodig is. Ik ondersteun je daar heel graag bij.

Na het volgen van de training nodig ik jou uit voor een gratis online coachgesprek van 30 minuten. Tijdens dit gesprek kun je jouw vragen stellen en zal ik mijn best doen deze zo goed mogelijk te beantwoorden. Ook kan je altijd mailen naar karin@denkslank.nl.

Wil jij jouw eetbuien & emotie eten de baas worden?  Ga dan niet aan de lijn, maar start vandaag nog met deze training!