Zomeractie

Ik vind het een géweldige cursus. Echt een cursus waar je tenminste iets aan hebt en iets van opsteekt. Hier kunnen we tenminste iets mee. Zéér inspirerend heb er veel aan ook tips met emotie hebben me al veel geholpen. Wat ik persoonlijk heel fijn vind : je krijgt antwoordt op je vragen, meestal moet je het maar uitzoeken ,maar Karin staat je heel vriendelijk te woord en krijgt ook antwoorden waar je écht iets mee kunt.. kortom dit is een cursus waar ik iig geen spijt van heb! Echt een aanrader! Topcursus👍😃👌

Dankjewel Karin dat je er bent.

Marjon de Jeu

Ik ben zonder dieet en zonder te sporten 23 kg afgevallen ‘and still counting’. De sleutel van dit succes is het aanleren van een slanke mindset en het overboord gooien van belemmerende overtuigingen. Ik eet elke dag lekker, chocola en drop staan nog steeds op mijn menu en ik val tóch af.
Karin is een geweldige steun voor me bij dit proces. Ze ziet haarfijn in welke fase ik zit en weet dan precies de goede snaar te raken om me verder te motiveren. Ik krijg applaus als ik dat verdiend heb, ook al was ik me zelf niet van die verdienste bewust. Zit ik onder een steen? Karin trekt me eronder vandaan … altijd zonder oordeel maar wel met een aanstekelijke positieve instelling.
Veel dingen die ik heb geleerd zitten inmiddels in mijn systeem en zijn al net zo normaal geworden als dagelijks tandenpoetsen. Stapje voor stapje leer ik een slank denkpatroon en leefwijze aan. Slank denken is mijn nieuwe normaal en daarom niet moeilijk meer. Ik ga nooit meer op dieet.

 

Angelique Brantjes

Karin heeft mij geleerd hoe ik in balans kan genieten van het leven! En hoe mijn lijf zelf kan aangeven waar het behoefte aan heeft. Na jaren van schommelen in gewicht nu eindelijk mijn eigen evenwicht gevonden dankzij het coachingstraject. Bedankt Karin voor al je wijze lessen!

 

Saskia Merrelaar

Lieve Karin, vorige week heb ik mijn laatste coaching gesprek bij je gehad. Ik ga de gezelligheid en je luisterend oor missen! Het was soms behoorlijk confronterend, maar uiteindelijk kwam ik er weer beter uit. Na jaren diëten weet ik nu hoe ik zelf de regie in handen kan nemen en daardoor weer echt kan genieten van eten. Ik ben in ieder geval een stuk relaxter nu.

 

Yvonne van Heest

Online video workshop ‘Eetbuien & emotie eten de baas’

Ik vond de ongedwongen, niet belerende toonzetting erg prettig en ook dat de nadruk niet lag op een dieet, maar op gedrag.
De tips die je noemde waarvan met name de “schakelmomenten”, voor je zelf nagaan hoe je je voelt en waar je werkelijk behoefte aan hebt ( een lastige maar zeer goeie) “wil ik dit nu echt”??”
Ik ben 64 en al een een jaar of 45 bezig met mijn eeuwige strijd tegen de kilo’s …
Zeer zeker een emotie-eter en wijndrinker …
Deze paar video’s hebben mij in zeer korte tijd toch zeker handvatten gegeven , die ik nog niet eerder toegepast heb als volleerd “dieetdeskundige 😉 “

Carrie Snijder

Workshop ‘Eetbuien & emotie eten de baas’

Een inspirerende workshop. Vooral omdat het je het gevoel geeft dat het niet alleen om eten gaat. Maar juist om je gedrag te veranderen, zodat het daardoor makkelijker wordt voor jezelf. Geen strijd met jezelf, maar vrij zijn…

Jacqueline van de Merwe

Workshop ‘Eetbuien & emotie eten de baas’

Inspirerende workshop!

Josephine Lof

Workshop ‘Eetbuien & emotie eten de baas’

Fijne workshop! Laagdrempelig, goede inzichten maar ook kleine praktische punten.

Els Weyenberg

Workshop ‘Afvallen zonder dieet’

Top!!! Enthousiaste coach die je precies uitlegt wat je nodig hebt om je plannen te verwezelijken!

Irene Vergoossen

Workshop ‘Afvallen zonder dieet’

Dynamische workshop

Josephine Lof

Workshop ‘Afvallen zonder dieet’

Super leuke workshop

Carla Verschoor

Workshop ‘Afvallen zonder dieet’

Leuke en inzichtelijke workshop waar je mee aan de slag kunt.

Lilian van Houten

Lieve Karin,

Vandaag fijn afgesloten bij jou! Nu 5 kilo lichter en ik ben een blij ei! Bedankt voor alle tips en je enthousiasme! Ik ga lekker zo door en weet je zeker te vinden!! Bedankt!!! San xx

Sandra van der Sluis

Ik ben Karin zo dankbaar, ze heeft me geleerd anders naar eten te kijken. Ben door Karin niet meer aan het dieeten en…

Geplaatst door Erika van Halem op Donderdag 5 december 2019

Erika van Halem

Workshop eetbuien & emotie eten

Een fijne workshop met veel inzichten, handvatten én diepgang om écht tot de kern van problemen + oplossingen rond eten te komen.

Jolanda van den Berg

Workshop eetbuien & emotie eten

Zoals eerder aan je geschreven heb ik meer inzicht in mezelf gekregen en blijf daar ook aan werken!

Karin Schaap

Workshop eetbuien & emotie eten

Karin geeft in korte tijd praktisch inzicht in emo-eten met bruikbare tips. De workshop biedt ook gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en persoonlijk advies te krijgen van Karin. Een aanrader!

Irene Vincken

Workshop eetbuien & emotie eten

Karin schept duidelijkheid in de wereld van emoties en in de relatie tussen voeding en emoties.

Saskia Kuipers

Workshop eetbuien & emotie eten

Je luistert goed en weet de spijker op zijn kop te slaan!

Yvonne van Heest

 

Karin heeft mij geleerd hoe om te gaan met eten in plaats van diëten. Ik heb nu zelf de regie en heb niet meer het…

Geplaatst door Ada van der Plaat op Maandag 14 oktober 2019

Ada van der Plaat

 

Karin, is een persoon die positief in het leven staat. Iemand die je met een positieve blik naar eten laat kijken. Door…

Geplaatst door Laurence Kraaijeveld-Vogelaar op Woensdag 2 oktober 2019

Laurence Kraaijeveld

 

In een half jaar heb je me geleerd waarom 'nee zeggen' en goed voor mezelf zorgen zo belangrijk is. Je tips en adviezen…

Geplaatst door Jasja van der Voorden op Maandag 9 september 2019

Jasja v.d. Voorden

Ik heb het enorm fijn gehad bij Karin en ik raad het iedereen aan. Bij mij deden een paar kleine veranderingen ik mijn eetpatroon al wonderen!Super bedankt hiervoor!

Geplaatst door Michelle Vreeswijk op Woensdag 17 juli 2019

Michelle Vreeswijk

14 mei ben ik voor de eerste keer geweest. In totaal maar een paar keer geweest. Ik heb nu zelf weer de regie over mijn eetgedrag. Super blij mee. Na 6 weken ben ik al 5 kilo afgevallen. Absoluut geen honger gevoel. Ook een paar keer uit eten geweest. Ik ga hier zeker mee door. Bedankt Karin.

Linda Meesters

Goedlachse coach Karin Snijders,
Dank je wel voor jouw positieve en enthousiaste instelling waarmee jij mij benaderde.
Door jouw ogen wist jij mijn echte problemen achter mijn emotie-eten met mij te analyseren en te ordenen. Het bracht mij rust en inzicht in mijn gedrag.
Als ik in de toekomst vastloop in mijn “denkslank-proces” zijn jouw oplossingsgerichte en toepasbare technieken het eerste waar ik aan denk zodat ik weer zelf de regie over mijn gedrag kan pakken!
Mocht ik toch weer vastlopen dan weet ik jou te vinden voor advies. Dank voor de fijne coachgesprekken!
Hartelijke groet, Irene Vergoossen uit Bussum

Irene Vergoossen

Als je aan je zelf wil werken i.p.v. aan een dieet dan raad ik denkslank van harte aan!! De kilo’s verdwijnen en je wordt een betere versie van jezelf.

Annemiek Verhoeven

 

Karin Snijders is een half jaar mijn coach geweest tijdens het Skinnyminds coachplan dat ik volgde. Karin wist vanaf het…

Geplaatst door Hanneke Scholten op Woensdag 23 januari 2019

Hanneke Scholten

Karin is een topcoach. Ruim een half jaar begeleid door haar en 10 kilo afgevallen. Ze stelt de juiste vragen en leert…

Geplaatst door Gerda Holtrust op Donderdag 17 januari 2019

Gerda Holtrust

Karin is voor mij een heel veelzijdige coach. Ze laat me zien wat de wisselwerking is tussen mijn inzichten en mijn gedrag. Iedere sessie weet ze weer nieuwe tools in te zetten om mijn doel te bereiken. Voor mij is ze echt een ‘lekker in je vel’ coach.

Jacqueline Stam

5 december

Ik ben nog steeds bij Karin! Zij begeleid mij al enige tijd en gaat verder dan alleen de aanpak op het gebied van je eet gedrag. Geen standaard menu’s of afvaltrajecten, maar opnieuw leren omgaan met eten en het omarmen. Onderzoeken waar die valkuilen vandaan komen en ze aanpakken. Een fijn en enthousiast mens is wel een prettige bijkomstigheid!

Ik ben nu 4 weken “slankdenkend in opleiding” bij Karin en ik ben tot op heden heel blij dat ik haar heb ontdekt en…

Geplaatst door Petra de Vormer op Vrijdag 15 maart 2019

Petra de Vormer

Baal jij er ook van dat afvallen steeds niet lukt en wil je nu echt eens blijvend slank worden?
Ga dan niet aan de lijn, maar start vandaag nog!