Coachtraject

‘Karin is een fijne coach! Ze is betrokken en luistert goed naar jouw verhaal. In mijn geval heeft ze mij geholpen om inzicht te krijgen in mijn manier van denken (over eten). In combinatie met praktische tips en haar nuchtere houding heb ik weer een gezonde relatie met eten gekregen.’

 

Tineke Veldhuizen

Coachtraject

‘Zoveel om dankbaar voor te zijn. Karin weet binnen no time de vinger op de zere plek te leggen en je hebt aan een half woord genoeg. Ze begrijpt hoe de strijd met eten werkt en ze weet wat je nodig hebt om je weer fijn te voelen. Als ik Karin niet was tegengekomen, dan was ik zeer waarschijnlijk nog steeds aan het vechten tegen overeten. Ze is een geweldige coach! Karin, onwijs bedankt voor alles! Ik ben een gelukkiger mens! ‘ 

 

Sharon Loos

Workshop Hoofdhonger

“Het was een leerzame, gezellige workshop met eye openers begeleid door een enthousiaste coach. Bedankt Karin!”

Marielle Koning

Coachtraject

“Karin luistert heel goed en koppelt dat weer terug. Ze heeft veel kennis in huis en weet dat op een hele prettige manier over te brengen. Ze motiveert je op een hele prettige manier. Ik ben er blij mee”

 

Gerda Holtrust

Coachtraject

“Wat fijn dat ik jou heb leren kennen. Wat heb ik veel van je geleerd!
Jij heb mij de weg laten zien naar blijvend slank.
Een weg van vallen en opstaan en maar ook een weg van doorgaan.
Met het ‘nieuwe normaal’ ben ik nu op weg naar mijn einddoel.
Karin dank voor alles wat je me geleerd hebt. Dank dat je me steeds hebt geïnspireerd en gemotiveerd hebt om door te gaan!”

Gerrie Anne Foppen

Online traingen eetdrang en afvallen zonder dieet

“Wat ik geleerd heb is dat  eten emotie is en dat je uit je comfort zone mag komen. Toename van je gewicht heeft niets met eten te maken en alles met je gevoel en emoties! Als je daar bewust van bent is het helemaal niet erg is om wat ongemak te voelen. Je kunt er doorheen gaan!
Het is bewustzijn! Bewust bezig zijn met wat denk ik, hoe voel ik me, wat kan ik nu doen om me straks beter te voelen!
Je legt het heel goed uit. Emoties slaan zich op in je lichaam als je er niets mee doet. Het is een golf van 90 seconden, het komt op en gaat voorbij!
Voor mij was het bewust toelaten van mijn gevoelens,gemoed,  erbij stilstaan, wat voor gevoel heb ik nu en waar komt het vandaan, een eyopener!
Die gebruik ik nu elk moment! Als zich iets voordoet probeer ik dat te teckelen.
Ook de visualisatie vond ik heel mooi! Waar sta ik nu en over een paar weken, paar maanden, een jaar etc..
Ik vond het een fijne workshop! Dank je wel hiervoor!”

 

Nadine Mulder

Coachtraject

“Karin was altijd mijn rots in de branding. Wat heb ik veel van haar geleerd en ze had altijd aandacht om naar mijn verhaal te luisteren. Karin heeft me nieuwe inzichten gegeven en mij verder geholpen in mijn persoonlijke proces. Karin is een geweldig mens die weet waar ze over praat. Bedankt voor de vele gesprekken en de schop onder mijn kont die ik soms ook nodig had.”

 

Connie Maljaars

Zomeractie: Online traingen eetdrang en afvallen zonder dieet

“Kort en krachtig de video workshop. Zet je aan het denken en aan het werk! Gaf mij het inzicht dat ik wat werk te doen heb! Ik ga samen met Karin aan de slag en heb hier alle vertrouwen in.”

 

Marjanne van Vonderen

Coachtraject

“Anderhalf jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Karin en was ik behoorlijk gefrustreerd en alles behalve blij met mezelf! In een periode van burn out en depressie was ik heel veel aangekomen en daar baalde ik van en hier moest ik wat aan gaan doen!  Na heel veel lijnen en zogenaamde “resetkuren” voelde ik me vooral moe en futloos. Ook vond ik dat ik gefaald had. Mijn gedachte over lijnen was nu eenmaal dat je dan moet afzien. Ik was heel streng voor mezelf, anders zou ik zeker geen kilo’s kwijt raken!

Op fb zag ik een bericht van Karin en heb ik contact opgenomen met haar. Bij het eerste gesprek bleek dat er een klik was en ben met haar “in zee” gegaan. Het was een periode van vallen en opstaan….. In eerste instantie ging het heel goed en viel ik gestaag af, maar in mijn hoofd veranderde er (nog) niets en de kilo’s kwamen er weer aan……. Karin bleef geduldig en zorgde ervoor dat ik inzicht kreeg in mijn denken en doen. Het feit dat ik in het begin snel afviel ( al vond ik toen dat het veel te langzaam ging) kwam omdat ik toch aan “het lijnen” was. Inmiddels ben ik wel zover dat ik inzie dat lijnen niet de oplossing is!

Door de fijne gesprekken met Karin en de oefeningen die we deden heb ik een heel ander inzicht gekregen. Geen verboden voedingsmiddelen meer voor mij, maar wel bewust en keuzes maken, geen honger en zeker niet meer afzien! Ook al gaat het afvallen heel langzaam, ik voel me heel goed en ben blij met wie ik ben en hoe ik eruit zie…. En met kleine beetjes kom ik er ook en dat zal ook zeker nog met vallen en weer opstaan gaan, maar dat is oké…. De gesprekken met Karin hebben mij heel goed gedaan en is zeker een aanrader!”

Ina

Coachtraject

“Wat een waardevolle tijd heb ik bij Karin gehad! Ik dacht dat ik me bezig zou gaan houden met eten, maar dat bleek slechts een klein deel van het verhaal. Ik ben Karin dankbaar voor alle inzichten die ik met vallen en opstaan mocht ontdekken. Met alle geduld van de wereld bleef ze me aanmoedigen om mijn eigen weg te ontdekken en om stappen te zetten. Ik heb mogen leren om goed voor mezelf te zorgen, om het lef te hebben om voor mezelf te kiezen. En dan blijkt eten helemaal niet meer zo’n issue te zijn … Als je een gezonde relatie met eten wilt hebben, zul je dieper moeten dan een weekmenu opstellen. Karin kan het klankbord en de spiegel zijn tijdens die reis. Aanbevolen!”

Petra Wijgerse

Coachtraject

“Karin is een heerlijke nuchtere vrouw die mij geleerd heeft om een normale relatie met eten aan te gaan. Haar motiverende woorden en handige oefeningen hebben me erg geholpen. Dus dank je wel, Karin!”

Daphne Beurskens

Coachtraject

“Karin is een topcoach. Eindelijk na jaren resultaat! Het gaat niet meer om de kilo’s maar om regie op mijn eetgedrag en blij met mijn lichaam. Echt een andere mindset van Karin geleerd. Echt een aanrader!”

Barbara Boom

Coachtraject

“Karin heeft mij op een fijne manier op weg geholpen in mijn reis naar een gezond gewicht. Ze heeft mij oefeningen laten doen wanneer ik het even niet meer zag zitten. Haar manier van coachen voelt of je iedere keer met een goede vriendin praat en niet met een coach. Dankzij haar hulp ben ik inmiddels ruim 10 kilo kwijt. Dank je wel, Karin!”

Jacqueline Barens

Coachtraject

“Ze is heel goed in het begeleiden geweest voor mij. Heb er heel veel aan haar advies gehad. Meer bewust geworden met het eten, eigenlijk mag je alles eten als je er maar van bewust bent wat je in je mond stopt. ,🤩”

Yvonne Heijnen-Van Middelkoop

Coachtraject

“ Ik ben door Karin enorm ondersteund met het proces van afvallen. De grootste winst was het eet en snoepgedrag onder de loep leggen. Dit heeft geleid tot 15 kilo minder en wat veel fijner is, mijn suikerwaardes zijn zo gedaald, dat ik geen medicijnen meer hoef in te nemen voor diabetes. Ik voel mij letterlijk en figuurlijk een stuk lichter. Bravo Karin voor je support en ik hoop dat je nog veel mensen mag steunen in het proces❗️“ Annemiek

Annemiek Bakker

Coachtraject

Karin helpt je op een hele positieve, nuchtere, heldere manier te kijken naar je eetgedrag. Ze helpt je met tips en inzichten waarmee je na een coachgesprek vol vertrouwen en soms ook met argwaan aan de slag gaat. Uiteindelijk heb ik mijn eigen weg gevonden, een manier van eten die bij mij past. Dat moedigt Karin ook aan. Ze gaf me al tijdens het 1e coachgesprek het volste vertrouwen. En het is gelukt 🙂 Ik ben blij dat ik deze stap heb genomen. Karin, dankjewel daarvoor! Ik blijf je tip van de woensdag volgen. Blijf er maar mee doorgaan! groetjes, Annemarie

Annemarie Eemers

Online training eetbuien & emotie eten

Dank zij jouw workshop heb ik inzicht gekregen in mijn snaaigedrag, en kan deze ook dagelijks goed toepassen. De knop is omgezet.
De onrust is weg en dat is wel zo bevrijdend.
Echt super bedankt

Gabriëlle

Coachtraject

Wat een eerlijk, open, fijn en positief mens ben je toch, Karin! Ik heb genoten van onze gesprekken en vooral de inzichten die jij mij hebt gegeven. Mijn weg qua kilo’s was niet lang, maar de tijd dat ik er al mee bezig was wel heel lang. Door jou heb ik geleerd wat het betekent om echt regie te pakken over mijn eetgedrag. En dat betekent in mijn geval vooral luisteren naar mezelf, waar ik op dat moment echt behoefte aan heb. En dat is eigenlijk nooit eten ;). Dus nu geef ik veel eerder toe aan gevoelens van moeheid of onrust en dan niet met een culinaire beloning, maar vooral door iets te doen waardoor ik ontspan en tot rust kom. Dank, dank, dank!

Carla van Rossum

Coachtraject
Na jaren snaaien, pogingen doen om af te vallen en weer aankomen, eindelijk gevonden wat nodig was om stabiel af te vallen en een gezonde levensstijl: de inzichten van Karin. Het gevoel controle te hebben over wat ik wel en niet eet en echt te genieten van eten is zo fijn! Het heeft mij niet alleen op de goede weg van kilo’s verliezen gebracht maar vooral ook veel extra inzicht in mijn gedachten en patronen. Bedankt Karin voor al je verhelderende uitleg, geduld en vooral onbevooroordeelde houding. Je bent een mooi mens!

Nienke van Veen

Coachtraject
Ik ben nu 6 maanden verder en heb mijn laatste gesprek met Karin gehad. Ik merk dat mijn nieuwe manier van omgaan met eten en de regie hebben aardig is ingesleten als een nieuwe gewoonte. En dat voelt super na jaren van jo-jo-en! Ik ben ruim 10 kilo kwijt en we gaan door op de ingeslagen weg. Juist als het een keer niet lekker liep en ik eigenlijk mijn afspraak met Karin wilde afzeggen dan hielp ze me met bepaalde oefeningen om de knop toch om te zetten en tot inzichten te komen waardoor ik de draad weer oppakte. Karin kan echt doordringen tot de gevoelige plekjes en daarmee met je aan de slag gaan…. Ik kan iedereen die op een relaxte manier wil afvallen maar vooral weer op een normale manier met eten wil omgaan dit traject aanraden!

Ellen Wouda

Coachtraject
Mede door Karin heb ik geleerd naar mezelf te luisteren! Als je goed voor jezelf zorgt, kan je ook beter voor de ander/gezin/medemens zorgen! Doordat ik niet goed luisterde naar mezelf en altijd andere dingen voorrang gaf, zorgde dat voor onrust in mijn hoofd en lichaam en gaf mij elke keer het ‘snaaigevoel’. Door nu bewust te kiezen wat ik eet, voel ik me zowel mentaal als fysiek veel beter in mijn vel. Karin heeft me uitstekend begeleid door veelal gesprek, maar ook met oefeningen waardoor ik dingen anders ging inzien. Ze wist precies bij de (pijnlijke) plek te komen en mij de dingen van de andere kant te laten bekijken. Ik ben eindelijk van het gejojo af!

Marian Stoop

Coachtraject
Wat een fijn mens ben je Karin! Dank voor je geduld, je hulp, je kennis en ook voor de spiegel die je me voorhield.

Manon Meertens

Coachtraject
Karin heeft me op een positieve manier geholpen om te leren kijken naar mijn eigen gedrag en leefstyle m.b.t. omgaan met eten. Dit gaf veel inzicht waardoor ik nu veel meer in balans leef! Bedankt Karin 😉

Willemieke Vuijk

Coachtraject
Naast een prettige, motiverende en stimulerende gewichtscoach ook een fantastische lifecoach. Veel geleerd en veel bereikt, dit was me nooit alleen gelukt. Karin is echt een topper!

Tamara van der Elst

Zomeractie

Ik vind het een géweldige cursus. Echt een cursus waar je tenminste iets aan hebt en iets van opsteekt. Hier kunnen we tenminste iets mee. Zéér inspirerend heb er veel aan ook tips met emotie hebben me al veel geholpen. Wat ik persoonlijk heel fijn vind : je krijgt antwoordt op je vragen, meestal moet je het maar uitzoeken ,maar Karin staat je heel vriendelijk te woord en krijgt ook antwoorden waar je écht iets mee kunt.. kortom dit is een cursus waar ik iig geen spijt van heb! Echt een aanrader! Topcursus👍😃👌

Dankjewel Karin dat je er bent.

Marjon de Jeu

Ik ben zonder dieet en zonder te sporten 23 kg afgevallen ‘and still counting’. De sleutel van dit succes is het aanleren van een slanke mindset en het overboord gooien van belemmerende overtuigingen. Ik eet elke dag lekker, chocola en drop staan nog steeds op mijn menu en ik val tóch af.
Karin is een geweldige steun voor me bij dit proces. Ze ziet haarfijn in welke fase ik zit en weet dan precies de goede snaar te raken om me verder te motiveren. Ik krijg applaus als ik dat verdiend heb, ook al was ik me zelf niet van die verdienste bewust. Zit ik onder een steen? Karin trekt me eronder vandaan … altijd zonder oordeel maar wel met een aanstekelijke positieve instelling.
Veel dingen die ik heb geleerd zitten inmiddels in mijn systeem en zijn al net zo normaal geworden als dagelijks tandenpoetsen. Stapje voor stapje leer ik een slank denkpatroon en leefwijze aan. Slank denken is mijn nieuwe normaal en daarom niet moeilijk meer. Ik ga nooit meer op dieet.

 

Angelique Brantjes

Coachtraject
Karin heeft mij geleerd hoe ik in balans kan genieten van het leven! En hoe mijn lijf zelf kan aangeven waar het behoefte aan heeft. Na jaren van schommelen in gewicht nu eindelijk mijn eigen evenwicht gevonden dankzij het coachingstraject. Bedankt Karin voor al je wijze lessen!

 

Saskia M.

Coachtraject
Lieve Karin, vorige week heb ik mijn laatste coaching gesprek bij je gehad. Ik ga de gezelligheid en je luisterend oor missen! Het was soms behoorlijk confronterend, maar uiteindelijk kwam ik er weer beter uit. Na jaren diëten weet ik nu hoe ik zelf de regie in handen kan nemen en daardoor weer echt kan genieten van eten. Ik ben in ieder geval een stuk relaxter nu.

 

Yvonne van Heest

Online video workshop ‘Eetbuien & emotie eten de baas’

Ik vond de ongedwongen, niet belerende toonzetting erg prettig en ook dat de nadruk niet lag op een dieet, maar op gedrag.
De tips die je noemde waarvan met name de “schakelmomenten”, voor je zelf nagaan hoe je je voelt en waar je werkelijk behoefte aan hebt ( een lastige maar zeer goeie) “wil ik dit nu echt”??”
Ik ben 64 en al een een jaar of 45 bezig met mijn eeuwige strijd tegen de kilo’s …
Zeer zeker een emotie-eter en wijndrinker …
Deze paar video’s hebben mij in zeer korte tijd toch zeker handvatten gegeven , die ik nog niet eerder toegepast heb als volleerd “dieetdeskundige 😉 “

Carrie Snijder

Workshop ‘Afvallen zonder dieet’

Top!!! Enthousiaste coach die je precies uitlegt wat je nodig hebt om je plannen te verwezelijken!

Irene Vergoossen

Baal jij er ook van dat afvallen steeds niet lukt en wil je nu echt eens blijvend slank worden?
Ga dan niet aan de lijn, maar start vandaag nog!