Vega curry met erwten en spinazie
Vega curry met erwten en spinazie
Deze vega curry staat zo op tafel en is verrassend lekker 😉
Porties: 3 personen
calorieën: 630kcal
Ingrediënten
- 600 gram gekookte zilvervliesrijst
- 2 uien, gesnipperd
- 2 tenen knoflook
- 2 eetlepel olijfolie
- 1 rode peper
- 125 ml kippenbouillon
- 1 blikje tomatenblokjes
- 125 ml kookroom
- 150 gram erwten (diepvries)
- 300 gram spinazie
- peper, kerrie
- 30 gram gember
- 3 eieren
Instructies
- Kook de zilvervlies rijst volgens de aanwijzigingen van de verpakking
- Snipper de ui, snijd de knoflook in plakjes en de peper in ringetjes en de gember in dunne plakjes
- Doe de olie in een pan en fruit de uien.
- Voeg de knoflook, gember en kerie toe en bak even mee totdat het lekker gaat ruiken
- Voeg de tomatenblokjes en bouillon toe en verwarm dit mee
- Voeg de kookroom toe en verwarm mee
- Kook intussen de eieren hard in 7 minuten
- Voeg de erwten toe aan de curry en laat ze 5 min. meekoken
- Voeg tenslotte de spinazie in plukjes toe en laat slinken
- Snijd de eieren in partjes en voeg deze bij de curry
- Serveer de curry met rijst
Notities
Eet smakelijk!