Vega ravioli met aubergine
Vega ravioli met aubergine
Ik blijf graag slank en ben dol op lekker eten. Ik streef ernaar om één tot twee keer per week vegetarisch te eten. Dit omdat het goed is voor het milieu en het fijn voelt voor mijn lijf. Zelf hou ik niet van vleesvervangers. Dus vaak kies ik voor een recept met kaas en of noten. Dit recept laat zien dat je ook slank vegetarisch kan eten met kaas en wat noten ;-).
Porties: 2 personen
calorieën: 550kcal
Ingrediënten
- 1 eetlepel olijfolie
- 250 gram ravioli quatro fromaggi
- 1 doosje champignons
- 1 aubergine
- 2 eetlepels belegen 30+ kaas
- 1 eetlepel pijnboompitten
- 400 ml basis pasta saus
Instructies
- Snij de champignons in plakjes en de aubergine in blokjes
- Doe de olijfolie in een pan met anti aanbaklaag en bak hierin de champignons en augbergine aan.
- Kook water en voeg de ravioli toe. Kook deze 1 minuut. Giet af en roer er een klein beetje olijfolie door.
- Vet een ovenschaal in.
- Roer de ravioli door de saus. En giet alles in de ovenschaal.
- Bestrooi de ravioli met de 30+ kaas en de pijnboompitten.
- Bak de schotel in 20 minuten af in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Notities
Eet smakelijk!
Tips:
- Je kan de aubergine ook vervangen door spinazie.
- Wil je het recept iets magerder maken? Laat de pijnboompitten dan weg.
- Het recept voor de basis pasta saus vind je hier op de site.