Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd de bleekselderij in boogjes en de knoflook in reepjes.
Verhit 1,5 eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak de bleekselderij en knoflook zachtjes aan in 2 min.
Kook de penne gaar volgens de aanwijzing op de verpakking.
Voeg de macaroni groenten toe en roerbak deze 8 min. mee.
Snijd de tomaten in blokjes.
Voeg de tomaten, het bouillonblokje en de kruiden toe aan de groenten en laat dit op laag vuur 5 min. inkoken tot een dikke saus.
Spoel de kidneybonen af en laat ze uitlekken. Voeg ze vervolgens toe aan het tomatenmengsel en verwarm ze nog 2 min. mee.
Vet een ovenschaal in met 0,5 eetlepel olijfolie.
Meng de pasta door de saus en roer er 4 eetlepels gerapte kaas doorheen. Schep het vervolgens in de ovenschaal en bestrooi met de rest van de geraspte kaas.
Gratineer de schotel 10 min. in de voorverwarmde oven.