Online video training Afvallen zonder dieet

 • Wil je graag afvallen, maar ben jij ook zo klaar met diëten?
 • Wil je die eeuwige jojo cirkel nu echt eens doorbreken?
 • Sta jij open voor een nieuwe manier van afvallen? Waarbij je geen honger hoeft te lijden en niet hoeft af te zien?

Wat vind je ervan om het deze keer dan eens anders aan te pakken? Te kiezen voor een ontspannen manier waarbij je afrekent met die eeuwige strijd met eten?

Dan is deze training afvallen zonder dieet echt iets voor jou!

Afvallen zonder dieet draait niet om eten

Het gaat over stoppen met diëten, normaal eten, keuzes maken en het veranderen van de manier waarop je naar eten en afvallen kijkt.

Dagelijks maak je misschien wel 50 keuzes als het om eten gaat. Die keuzes worden bepaald door de manier waarop je naar situaties kijkt. De eerste gedachte die bij je opkomt, bepaalt uiteindelijk jouw gedrag en het gevoel dat je daaraan overhoudt.

Dus wil jij weten waarom je de ene keer echt geniet van een gebakje zonder schuldgevoel en hetzelfde gebakje de andere keer veel minder smaakt en wel een schuldgevoel geeft?

Ga dan met deze 3 daagse training aan de slag en duik in jouw eigen brein.

In deze training leer je:

 • Waarom diëten slechts een tijdelijk effect heeft.
 • Hoe dieetgedrag jouw belemmert om blijvend slank te worden.
 • Hoe je afrekent met dieetgedachten.
 • Hoe het jojo effect ontstaat en hoe je dit eigenlijk zelf in stand houdt.
 • Hoe jouw gedachten jouw gedrag bepalen.
 • Hoe je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit.
 • Wat nu eigenlijk een ‘normaal’ eetpatroon is.
 • Hoe jij zelf jouw eigen ‘normale’ eetpatroon samenstelt.
 • En wat het verschil is tussen er half of helemaal voor gaan.

Kortom je krijgt allerlei tools en inzichten om definitief af te rekenen met die eeuwige strijd met eten. En om jezelf vrij te voelen om te eten en te kiezen wat jij graag wil. En waarmee je afvalt in jouw eigen tempo.

Dus…..

 • Wil jij afvallen, maar wel normaal eten?
 • Niet afzien, maar werken aan jezelf op een ontspannen manier?
 • Ben je bereid om afscheid te nemen van diëten en te gaan werken aan jouw eigen gedrag?

Dan is deze training afvallen zonder dieet echt een mooie eerste stap voor jou!

Hoe werkt deze online video training?

Je ontvangt 3 dagen lang een e-mail met een video training van me. Bij de eerste e-mail ontvang je ook direct een werkboek waarmee je zelf aan de slag kan gaan.

In de 3 video’s neem ik je mee in alles wat er in ons brein gebeurt als we keuzes maken omtrent eten.

 • In de video’s deel ik veel inzichten & informatie met je.
 • Aan de hand van een aantal coachmodellen word je zelf aangezet tot nadenken over jouw eigen keuzes.
 • En je wordt in jouw werkboek uitgedaagd om zelf aan de slag te gaan met een aantal simpele opdrachten, zodat je zelf een plan van aanpak maakt. En hier meteen zelf mee aan de slag kan gaan.

Wil jij nu echt definitief slank worden zonder dieet? En hier op een rustig moment mee aan de slag gaan als het jou uitkomt?

Je kunt deze video training nu aanschaffen voor € 55,00.

Je  ontvangt de video’s en het werkboek dan direct in jouw mailbox.

Reviews

Karin geeft je inzicht in je eetpatroon en samen ga je op zoek naar een gezonde maar lekkere levensstijl. Ze heeft me geleerd hoe je af kunt vallen zonder dat je jezelf verbied lekkere dingen te eten. Tenslotte heeft ze veel voor mij kunnen betekenen als het gaat om emotioneel eten. Een top coach!

Marianne

Ik vond je training zeer inspirerend! Je hebt me aan het denken gezet, het voelen en begrenzen.
Nieuwe inzichten gekregen en ook oude inzichten weer in de picture.
-Zegeltjes plakken-, “wil ik dit nu echt?” en – 90 seconden duurt zo’n gevoel- . Handige handvatten en herkenbare onderwerpen.

Sophia

Karin heeft mij geleerd hoe om te gaan met eten in plaats van diëten. Ik heb nu zelf de regie en heb niet meer het gevoel dat ik mezelf alles moet ontzeggen. Het resultaat was er al snel en dat na jaren tobben en periodes van lijnen. Dankjewel Karin!

Ada

Karin, is een persoon die positief in het leven staat. Iemand die je met een positieve blik naar eten laat kijken. Door bewust te kijken naar jezelf waar je gedrag vandaan komt en je doel voor ogen te houden bereik je het resultaat wat je wil bereiken.

Laurence

14 mei ben ik voor de eerste keer geweest. In totaal maar een paar keer geweest. Ik heb nu zelf weer de regie over mijn eetgedrag. Super blij mee. Na 6 weken ben ik al 5 kilo afgevallen. Absoluut geen honger gevoel. Ook een paar keer uit eten geweest. Ik ga hier zeker mee door. Bedankt Karin.

Linda

Karin is een topcoach. Ruim een half jaar begeleid door haar en 10 kilo afgevallen. Ze stelt de juiste vragen en leert je op een gezonde manier naar je eetgewoontes te kijken. Zelf bepalen wat je eet, maar dan alleen het allerlekkerste eten. Ze heeft mij leren luisteren naar mijn lichaam en niet naar mijn hoofd dat atijd wel een reden( lees smoes) had om te eten. Mocht je twijfelen? Gewoon doen en nu beginnen!!

Gerda

Veelgestelde vragen

De training bestaat uit 3 e-mails met een video en een werkboek. In de video’s deel ik allerlei informatie en coachoefeningen met je. In het werkboek vind je een samenvatting van de informatie in de video’s en een aantal concrete simpele opdrachten waar je zelf mee aan de slag kan gaan.

Om de training te kunnen volgen, heb je een telefoon, tablet of laptop met beeld en geluid nodig. Daarnaast heb je e-mail nodig om de mails van de workshop te kunnen ontvangen.

De video’s in de training duren maximaal 15 minuten per keer. Voor het invullen van de opdrachten in het werkboek kan je net zoveel tijd nemen als je zelf wil. Het gaat er vooral om dat je de opgedane kennis uit de training zelf in praktijk gaat brengen. Dit kan je gewoon tijdens jouw dagelijks leven doen. Het gaat in eerste instantie vooral om bewustwording van jouw eigen gedrag. Dat kost niet veel extra tijd, maar is wel heel waardevol om mee verder te kunnen.

Ik ben ervan overtuigd dat gedragsverandering de oplossing is als je blijvend slank wil worden en af wil rekenen met diëten. Dat heb ik niet alleen zelf ervaren, maar dat zie ik ook bij mijn cliënten. In de video training deel ik informatie, inzichten en coachoefeningen met je. Maar je moet er uiteindelijk zelf mee aan de slag. Ik kan het niet voor je doen. Ik besef dat voor een aantal mensen de workshop alleen niet toereikend is en dat aanvullende coaching nodig is. Ik ondersteun je daar heel graag bij.

Na het volgen van de training nodig ik jou uit voor een gratis online coachgesprek van 30 minuten. Tijdens dit gesprek kun je jouw vragen stellen en zal ik mijn best doen deze zo goed mogelijk te beantwoorden. Ook kan je altijd mailen naar karin@denkslank.nl.

Wil jij ook afvallen zonder dieet? Ga dan niet aan de lijn, maar start vandaag nog met deze training!