Karin Snijders | VOEDINGS- EN GEDRAGSCOACH

Een gezonde relatie met eten en afvallen door te werken aan jezelf in plaats van te vechten met eten!

  • Ben je die eeuwige strijd met jezelf over eten zat?
  • Wil jij graag afvallen met blijvend resultaat, maar niet weer op dieet?
  • Verlang je naar die gezonde ontspannen relatie met eten?
  • Weet je het allemaal wel, maar vraag je je af waarom je het toch niet doet?
  • Vind jij het ook zo erg om jezelf in de spiegel of op foto’s te zien?

Ruim de helft van de Nederlandse volwassenen is te zwaar. We doen vaak aan de lijn, maar blijven niet slank. We willen ons graag fit, vitaal en energiek voelen. Maar door onze leefstijl voelen we ons vaak moe, futloos en opgeblazen. Te zwaar zijn heeft niet alleen gevolgen voor je gezondheid en vitaliteit. Het knaagt vaak ook aan je zelfvertrouwen. Misschien herken je dat wel.

Een gezonde relatie met eten, ontwikkel je niet door het volgen van een dieet. Diëten maken de strijd met eten vaak alleen maar groter. Stop daarom met diëten en start met het ontwikkelen van een gezonde relatie met eten en jezelf.

Als je een gezonde relatie met eten en jezelf hebt, :

  • Pak je regie op je eetgedrag en kan je flexibel omgaan met alle onverwachte situaties waar je dagelijks mee geconfronteerd wordt.
  • Verander je ‘niet helpende’ gewoontes in ‘helpende gewoontes’.
  • Geniet je van de keuzes die je maakt.
  • Verander je blijvend je relatie met eten en hoef je nooit meer op dieet.
  • Groeit je zelfvertrouwen en kijk je weer vol trots in de spiegel.

Wil jij nu ook echt eens blijvend slank worden en ben je ook zo klaar met diëten?
Start dan vandaag nog!

NIEUW!!!: Workshop hoofdhonger: eetdrang, eetbuien & emo eten de baas
Woensdagmorgen 22 maart 2023

Herken jij jezelf in de volgende uitspraken?

* Ik hou het overdag goed vol, maar ‘s avonds lukt het me niet meer.
* Ik hou me best netjes aan mijn eetplan, maar zodra de kinderen op bed liggen, loop ik naar de snoeplade.
* Als ik alleen thuis ben, ga ik snaaien.

Dan is het heel goed mogelijk dat je last hebt van eetdrang. Eetdrang is een vorm van hoofdhonger. En hoofdhonger is de belangrijkste oorzaak van overgewicht.

Om een gezonde relatie met eten te ontwikkelen en blijvend slank te worden is het noodzakelijk om hoofdhonger te leren herkennen en te leren om hier anders mee om te gaan.

Wil jij hoofdhonger leren herkennen? En leren om hier anders mee om te gaan?

Meld je dan nu aan voor mijn nieuwe workshop hoofdhonger: eetdrang, eetbuien & emo eten de baas op woensdagmorgen 22 maart a.s.

Dit gaan we doen

Tijdens deze workshop leer je dat eetdrang nooit over eten gaat, maar altijd over jou. En dat je waarschijnlijk veel vaker eetdrang hebt dan je je nu bewust bent. En hoe je om kan gaan met eetdrang, zonder iedere keer te gaan eten.

Deze morgen duiken we, in een groepje met maximaal 6 deelnemers, in ons brein.  We gaan aan de slag met onderwerpen als: het oerbreinzegeltjes sparen, schakelen, grenzen stellen, defuseren & surfen. We doen samen oefeningen en ik deel heel veel inzichten en informatie met je.

Een workshop is een hele leuke manier om met gelijkgestemden met dit onderwerp aan de slag te gaan. Je doet ideëen op van anderen. Er is herkenning en erkenning. We hebben plezier. En je zal ontdekken dat je veel ‘normaler’ bent dan je nu misschien denkt 😉. Na het volgen van de workshop kan je vol positieve energie zelf verder aan de slag!

Wil jij hierbij zijn 😀? Meld je dan aan via onderstaande button!

Reviews

Blogs

Afvallen: Oude gewoontes vervangen door nieuwe gewoontes

Waarom het noodzakelijk is om nieuwe gewoontes aan te leren als je na het afvallen ook op gewicht wil blijven. Lees meer

Hoofdhonger: Minder snoepen en snaaien 7 TIPS

Herken je dit? Je wil graag afvallen en let op je eten. Maar in de loop van de dag gaat het toch mis. En ongemerkt blijkt je toch meer handjes uit de snoeppot genomen te hebben dan je wilde. Dan heb je last van... Lees meer

Waarom mentaal fit zijn noodzakelijk is bij afvallen en opgewicht blijven

Laat jij ook al je goede voornemens los als het anders loopt? Dan heb je het wellicht nodig om nog wat meer te werken aan je mentale fitheid. Lees meer